Mobildiskotek til ungdomsfester i Østjylland.

En ungdomsfest – så kan det ikke blive vildere!

 

Diskotek Generation har stor erfaring i at ’arbejde’ med ungdomdsfester. Vi har gennem en lang årrække, fået erfaringer i at spille til ungdomsfester. Vi bliver hele tiden holdt opdateret ang. musik, så vi altid kan spille det nyeste nye – dét er det, de unge vil have.

Hvad med priserne? Er det dyrt?

Kort og godt: nej.

 

Vores priser er i den lave ende af skalaen. Vi elsker vores arbejde og for os handler det mere om at få skabt en god aften, end at tjene en masse penge – på en aften, der kun er middelmådig. Vi gør alt hvad vi kan, så aftenen bliver en succes. Vi koster ikke meget mere, end hvad det koster, at leje en moderne og professionel jukebox. Og så er det her, hvor vi spørger dig: en jukebox eller et mobildiskotek med alt muligt lys-udstyr?

 

Jeg tror godt jeg ved, hvad de fleste unge mennesker vil vælge.

 

En ungdomsfest kræver ungdommelige DJ’s. Det har vi. Med helt unge DJ’s kombineret med mere erfarne DJ’s, får ungdomsfesten en helt ny dimension – med rolige erfarne kræfter, blandet med de ungdommelige og mere impulsive kræfter. Det bliver perfekt. Det kan vi allerede nu love jer.

 

Her på siden er der en formular. Udfyld den – så tager Diskotek Generation kontakt til dig, indenfor ganske kort tid. Så kan vi finde ud af, om det er noget for dig/jer. Der er ingen grund til at vente – lad os komme i gang og få skabt en fest.