Mobildiskotek til 18 års fødselsdag i Østjylland.

Først og fremmest: stort tillykke med at du kender en, som bliver 18 år. Måske bliver du endda selv 18 år? I alle tilfælde skal der lyde et stort tillykke fra Diskotek Generation.
Vi er et moderne og professionelt mobildiskotek, som tager ud til fødselsdagsfester, bryllupper, konfirmationer, sidste skoledage, firmarrangementer, og ved mange andre lejligheder. Vi gør en dyd i at levere sublim musikkvalitet, til priser der er i den lave ende af markedet.

Hvorfor vælge Diskotek Generation?

Det er ikke kun os selv, der mener, at vi er gode. Det gør vores kunder også. Faktisk er der flere ting, der altid kan fremhæves hos os.

 

  • Vi er fleksible. Om du ønsker at vi bare skal spille stille og roligt, eller om vi skal have det største lysshow med – det er dig, der bestemmer det.
  • Vi er billige. Som udgangspunkt holder vi os altid i den lave prisklasse. Vi kan lide at lave det, som vi arbejder med – og det er ikke kun penge for os. Det er en hobby.
  • Vi har erfaring. Med DJ’s der er helt unge, til DJ’s der er oppe i alderen, kan vi matche alle vores kunderes ønsker. Om det er en fest til et bryllup eller konfirmation – vi er på sagen.

En 18 års fødselsdag, skal være speciel.

At fejre sin 18 års fødselsdag, er en stor tradition her i Danmark. Og 18 års fødselsdagen er altid vildere end 20 års fødselsdagen. Og det bør den også være. Når du bliver 18, åbner sig en helt ny verden. Du må købe alkohol. Du må køre bil. Du er myndig. Det skal fejres – med manerer!

 

Det kan gøres med et mobiltdiskotek. Vi, Diskotek Generation, kører rundt i hele østjylland – men også udenfor østjylland (mod tillæg). Hvis der er noget vi kan lide, så er det at skabe en fantastisk stemning. Måske, der skal være til din – eller din nærmestes, 18 års fødselsdag? Kun fantasien sætter grænser.