Den bedste skumfest starter her!

Har du noget, der virkelig bare skal fejres? Eller trænger du bare til at have det sjovt med vennerne? Hvis det er tid til at gå all out, så er en skumfest det oplagte valg.  

Skumfester er altid en succes, da festerne lægger op til masser af sjov og ballade, og gør det nemt at underholde gæster og holde humøret høj. Diskotek Generation står klar til at hjælpe dig med at få stablet din vildeste skumfest på benene som kommer til at være festen, alle snakker om. 

Styr på udstyret 

Når du bruger Diskotek Generation kan du vide dig sikker på, at din fest bliver perfekt. Vi har flere skummaskiner, og vi er klar til at bruge dem til at gøre din fest til årets store fest. Skum er altid et hit hos børn og unge, men der er ingen grænser for, hvem der kan få glæde af en skumfest. 

Vi stiller an med fantastisk lydudstyr, DJ og diskoteks lys, så lige meget, hvor festen skal holdes, bliver stemningen sjov og festlig og som at være på et rigtigt diskotek. Med vores mobil diskotek forvandler vi din fest, så den bliver præcis, som du vil have den.  

Vi tilbyder forskellige pakker, der dækker over flere timer, og du kan derfor skræddersy din fest, så underholdningen fra os passer præcis til dine behov. Om det er gymnasiefester eller en 20 års fødselsdag eller måske endda et bryllup, kan vores pakker give festen det ekstra boost, der gør den uforglemmelig for både dig og dine gæster.  

Masser af gode anledninger 

Selvom vi mener, at man ikke behøver at have en anledning for at holde en god fest, er skumfest dog oplagt til mange forskellige former for fejringer og begivenheder.  

Skumfester er ofte noget, der forbindes med ungdomsfest, og det er også ofte i de sammenhænge, man ser skummaskiner blive brugt. Men det kan dog sagtens bruges til mange andre festlige begivenheder. Skal du for eksempel holde en 40 års fødselsdag, er en skummaskine et super valg til underholdning til børn og barnlige sjæle. Skummet behøver nemlig ikke at overtage hele festen, og børnene kan derfor få lov til at lege rundt i skummet, når de ikke længere gider at sidde stille. 

Det er dog blot en ud af utallige anledninger, hvor en skummaskine er med til at løfte festen. Selvom vi synes mulighederne med skum fest er uendelige, er her nogle typer af fejringer og begivenheder, hvor vi især anbefaler en skummaskine til at gøre det hele lidt mere festligt: 

  • Festivaler 
  • Skolefester og –afslutninger 
  • Sommerfester 
  • Sportsbegivenheder 
  • Ungdomsfester 
  • Byfester 
  • Faste diskoteker 

Alle årstider 

Skumfester er især populære om sommeren, men de er faktisk mulige at holde hele året rundt. Hvis du har noget, du gerne vil fejre i de koldere måneder, behøver du altså ikke at frygte en kedelig fest. Vi kan nemlig sagtens hjælpe dig med at lave en skumfest indendørs, der stadig bliver lige så stort et hit som de udendørs. Der er altså ingen grænser får hvor, hvornår og hvorfor der holdes en skumfest. Bare tag fat i os, og så bliver festen en garanteret succes.