Mobildiskotek til 30 års fødselsdag i Østjylland.

Det er ikke hver dag, at du bliver 30. Når du bliver 30 er du for alvor blevet voksen – ja, faktisk er du ved at træde ud af ungdommen. Det er en speciel dag. Og en 30 års fødselsdag, oplever du kun en gang i livet – så den skal være i orden.

 

Så lad os kigge på, hvordan du får den perfekte 30 års fødselsdag.

Diskotek Generation – til din 30 års fødselsdag.

Diskotek Generation er et moderne og professionelt mobildiskotek, med fokus på afholdelse af fødselsdagsfester – bla. 30 års fødselsdagsfest.

 

Vi gør alt hvad vi kan, for at skabe den rette stemning.

 

  • Du bestemmer, hvor meget udstyr vi skal medbringe (hvor meget der er plads til). Du bestemmer også hvilken musikgenre vi skal spille.
  • Vi tager en snak om, hvordan du vil have det. Hvor lang tid skal vi spille? ’Hvordan’ skal vi spille – og skal der være eventuelle overraskelser undervejs?
  • Det er dig, der bestemmer.

Udfyld den fomular, som du kan finde her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan finde den rette pris – de rette præferencer – de rette tidspunkter, m.v. Det er nemt, enkelt – og billigt.

Hvad koster et mobildiskotek?

Mange mennesker går rundt og tror, at det er en dyr fornøjelse, at få et mobildiskotek til sin fødselsdagsfest. Faktum er at det kan være dyrt. Realiteterne hos Diskotek Generation er, at det ikke er dyrt. Tvært imod. Vi ser det ikke som et arbejde, men som en hobby. Vi elsker det, vi laver. Og derfor handler det ikke om penge for os. Det handler om at skabe en fest.

 

Et mobildiskotek er ikke meget dyrere at leje, end f.eks. en gammeldags jukebox. Og vores priser, som vi kan fremvise dig, er inkl. alt det udstyr, som du har vil have, at vi skal medbringe.