Mobildiskotek til 50 års fødselsdag i Østjylland.

Bliver du allerede 50 år? Det skal du ikke være ked af. Det er noget af en milepæl – jeg mener, 50 år! Det er nok det mest runde tal, som mange af os bliver. Det skal fejres – med manerer.

 

Uanset om du ønsker en ungdommelig fest, en afslappet fest, en ’tema’-fest (f.eks. Country), kan vi, Diskotek Generation, helt sikkert hjælpe dig. Vi er specialiserede i at holde fødselsdsfester for alle aldersgrupper – 20 års fødsesldagsfester og 70 års fødselsdagsfester. Vi har prøvet det hele – og er vi helt klar til, at give dig – og dine gæster, en uforglemmelig aften.

Et mobildiskotek.. Er det ikke for unge mennesker?

Desværre er det en ganske almindelig opfattelse, at et mobildiskotek primært er for unge mennesker. Men det er langt fra korrekt. Faktisk er de fleste af vores ’’jobs’’, hos voksne – og også ældre mennesker – som ønsker en afdæmpet dag, hvor der så vil blive skruet lidt op for ’tempoet’ om aftenen.

 

Et mobildiskotek er heller ikke dyrt. Faktisk er det meget billigt. Vi kan selvfølgelig ikke talle på alle mobildiskotekers vegne, men vi kan sige på vores egne vegne, Diskotek Generation, at vi er billige. Vi ser det ikke kun som et arbejde, men som en hobby. Vi kan lide det, som vi laver.

 

Her på siden kan du se en formular, som du kan udfylde. Så vil vi, indenfor ganske få dage, tage kontakt til dig – og så finder vi sammen ud af, om vi er et ’match’. Det burde vi være – og vi er altid klar til at gå på kompromis, for at vi kan nå til enighed. Men der er en ting vi aldrig går på kompromis med: kvaliteten af vores arbejde.