Sidste skoledag er virkelig noget at fejre. Det er noget, man kun oplever én gang og efter 10 år i folkeskolen, fortjener de dimitterende elever i den grad en god fest. Og det er vi klar til at hjælpe med! 

Vi kan komme og gøre festen sjovere på skolen, men er også klar til at være med til den vilde fest om aftenen, når de unge er klar til at slå sig løs på bedste vis. Med fokus på de unges ønsker, sørger vi for, at festen lever op til forventningerne og bliver til en uforglemmelig oplevelse, de unge altid vil tænke tilbage på med glæde. Vi fejrer overgangen til den næste del af deres liv med manér! 

Skræddersy festen 

Diskotek Generation tilbyder forskellige pakker og tillægspakker, der gør det muligt at skræddersy jeres sidste skoledag fest, så den passer perfekt til jeres behov. 

Vi har gode priser, der er til at overkomme, og det er derfor nemt at arrangere den perfekte sidste skoledag, selv med begrænsede midler. Vi fokuserer desuden altid på behovene, og har den holdning, at der ikke er én rigtig måde at holde fest på. Derfor er vi altid klar på at høre jeres tanker og ønsker. Én ting er dog sikkert, og det er at god musik og fed opsætning lægger et stærkt fundament til hvilken som helst fest. 

En fest for de unge 

Sidste skoledag er en dag, hvor de unge skal have liv til at være unge. Med vores mobil diskotek står vi klar med god lyd, dygtige DJs og diskoteks lys, så lige meget hvor festen skal holdes, er der garanteret masser af sjov og gode musik samt en festlig stemning. 

Hvis festen skal være ekstra sjov og vild, kan I vælge at gøre det til en skumfest. Vi har selv skummaskine, og i det gode vejr er det altid en stor succes med sjovt skum til at feste og lege i. Kig desuden på nogle af vores andre pakker og tillægspakker for at få inspiration til, hvad I gerne vil have til jeres sidste skoledag fest. Når I er glade, er vi glade! 

Stærk erfaring og viden 

Vi har masser af erfaring fra et utal af forskellige typer af fester i Østjylland. Vi kan levere vores mobil diskotek til alt fra børnefester til festivaler og 40 års fødselsdag, og vi er derfor mestrer i at tilpasse oplevelsen efter målgruppen. Vi har masser af erfaring med at spille til ungdomsfester, og har derfor masser af gode råd, vi kan bidrage med, når vi sammen planlægger jeres store fest. 

Vi brænder for de fantastiske fester, der skaber gode minder. Vores gode priser betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi er først tilfredse, når vi ved, at vi har været med til at skabe en uforglemmelig dag for de unge. 

Er I klar til at planlægge den største fest i folkeskoletiden? Vi er klar til at hjælpe. Udfyld formularen her på siden, og så tager vi kontakt til jer hurtigst muligt. Den perfekte sidste skoledag er godt på vej!