Mobildiskotek til gymnasiefester i Østjylland.

Hvis der er en anledning der kræver et mobildiskotek, kan der ikke være megen tvivl om, at det er til en gymnasiefest. En gymnasiefest er ungdommelig – og anderledes, fordi at det ofte er på et gymnasie. Man kan slå sig løs –men ikke 100% løs.

 

Diskotek Generation har gode erfaringer med gymnaisefester – specielt i Østjylland, herunder Aarhus, Randers og Viborg. Diskotek Generation ved godt, at et gymnasie ikke har udelukkende med midler til et mobildiskotek. Netop derfor pointterer vi ofte, at vi også er meget billige, i forhold til mange af vores konkurrenter i markedet. Vi ser det ikke blot som et arbejde – vi ser det som en hobby, en livsstil. Hvis vi er med til at skabe en god fest, så er vores dag også god. Sådan hænger det sammen.

Diskotek Generation – alt hvad du vil.

Vi skal ikke diktere, hvordan festen skal være. Du skal du. Vi lytter til jeres krav og så finder vi sammen ud af, hvilket musik vi skal spille, hvornår vi skal spille det, og eventuelle afbrydelser ift. forskellige arrangementer i løbet af dagen/aftenen.

 

Vi er åbne overfor jeres krav.

 

En gymnasiefest kan være uforudsigelig. Netop derfor går vi meget op i, at vi inden arramgenetet, aftaler hvordan det skal være – hvilket udstyr vi skal have med, og hvor meget udstyr vi skal have med (sætte op). På den måde får vi planlagt hele arrangemnetet på en god og ordentlig måde.
Du skal være velkommen til at udfylde formularen her på siden. Så kan vi sammen finde ud af, om ’det skal være os’. Vi er klar til at samarbejde – og hvis du er klar til at tage imod råd fra eksperterne (os), så er vi sikre på, at det kun kan blive en god dag/aften. God fornøjelse.