Er der noget der skal fejres? Så står Diskotek Generation klar til at hjælpe med at gøre festen uforglemmelig. 

Diskotek Generation er et moderne og professionelt mobilt diskotek, som tager ud til en bred vifte af arrangementer. Det inkluderer blandt andet fødselsdagsfester, konfirmationer, bryllupper, firma arrangementer og sidste skoledag, men også masser af andre festlige lejligheder. Vores mål er at levere fantastisk musikkvalitet og god stemning til nogle af de bedste priser på markedet. 

Hvorfor vælge Diskotek Generation? 

Vi synes, vores kunder siger det bedst. Der er mange ting, de fremhæver ved Diskotek Generation, der gør os stolte af vores arbejde. Noget af den ros vi oftest får er: 

  • Vi er gode til at være fleksible. Det er altid dine ønsker, der er i fokus, så om du foretrækker stille og roligt baggrundsmusik eller en vild fest med stort lysshow, så er det det, vi leverer. Det er op til dig, og den bedste fest er lige præcis den, du gerne vil have! 
  • Vores priser er gode. Som udgangspunkt holder vi os altid i den lave prisklasse. Vi brænder for vores arbejde, og gode fester er desuden vores hobby. For os er et godt stykke arbejde, en god fest og en glad kunde altså en stor belønning. 
  • Vi har solid erfaring. Vi har dygtige DJs i mange forskellige aldre, og vi har derfor den unikke mulighed for at matche kunden og målgruppens musikønsker. Det betyder, at vi kan spille god og populær musik lige meget, hvilken generation, vi spiller for. 

Vi planlægger festen efter dine ønsker 

Som vi har nævnt, er vores diskotek tilpasset dig. Vi mener ikke, at der er én rigtig opskrift på eller opfattelse af, hvad en god fest er. Så længe du og dine gæster har det sjovt, er vi glade. Vi samarbejder derfor med dig som kunde for at får planlagt diskoteket præcis efter dine ønsker og behov. Skal musikken først begynde sent på aftenen? Skal der være pauser til lege og aktiviteter? Vi finder frem til den helt rette løsning sammen. 

Vi ved, at der normalt er stor forskel på, hvad en god fest er alt efter anledningen og aldersgruppen. En konfirmation har ofte nogle helt andre behov end en 20 års fødselsdag. Og et bryllup er noget helt andet end en sidste gymnasiefest. Det er intet problem for os at spille til vidt forskellige anledninger, og vi bruger vores forskelligartede erfaring til at hjælpe dig, når vi sammen skal planlægge din fest. 

Vi har styr på udstyret 

Hos Diskotek Generation har vi alt det professionelle udstyr, der skal til for at lave en fed fest med god lyd, god musik og flot diskoteks lys. Men vores mobil diskotek kan hvilken som helst anledning gøres festlig og stemningen får et stort boost, der får folk op af stolene og ud på dansegulvet. Vi kan endda også tilpasse os børnefester og kan lave børnedisco og skumfest, så selv de mindste får en uforglemmelig og sjov dag.  

Diskotek Generation har udstyret, erfaringen og motivationen til at gøre din fest til årets bedste! Vi kører rundt i hele Østjylland – men også udenfor mod et tillæg. Vores største ønske er at skabe en fantastisk stemning og gøre vores bedste for, at I får en god fest. 

Diskotek Generation har et godt samarbejde med Music2you, som sælger alt inden for Musikinstrumenter, Guitar, lyd og lys udstyr til gode priser.