Vi er et moderne og professionelt mobildiskotek, som tager ud til fødselsdagsfester, bryllupper, konfirmationer, sidste skoledage, firma arrangementer, og ved mange andre lejligheder. Vi gør en dyd i at levere sublim musikkvalitet og god stemning, til priser der er i den lave ende af markedet.

Hvorfor vælge Diskotek Generation?
Det er ikke kun os selv der mener at vi er gode; det gør vores kunder også. Faktisk er der flere ting, som altid fremhæves hos os:

Vi er fleksible. Om du ønsker vi bare skal spille stille og roligt, eller om vi skal have det største lysshow med, så tilpasser vi os dine ønsker – det er op til dig.

Vi er billige. Som udgangspunkt holder vi os altid i den lave prisklasse. Vi kan lide at lave det som vi arbejde med, og det er ikke kun penge for os – det er en hobby.

Vi har erfaring. Fra DJ’s der er helt unge, til DJ’s som er mere oppe i alderen, kan vi matche alle vores kunders ønsker. Fest, bryllup, konfirmation eller andet.

Uanset anledning, kan det fejres med et mobildiskotek!
Vi, Diskotek Generation, køre rundt i hele Østjylland – men også udenfor Østjylland mod tillæg. Vi elsker at skabe en fantastik stemning og gør altid vores bedste for at I får en god fest! Måske til din, eller vens fødselsdag?

– Bemærk at ved modtagelse af informationsedel på mail, godkender man bookningen og acceptere vores Kunde kontrakt til.